Windows 10 Orjinal Yapma 2021

 Windows 10 Orjinal Yapma içeriğimizde programsız bir şekilde en güncel yöntemlerle Windows 10 işletim sisteminizi nasıl orjinal hale getirebileceğinizi anlatacağız. Windows 10 Orjinal Yapma işlemi oldukça basit bir işlem olmakla birlikte bunun için harici bir programa gerek bulunmamaktadır. CMD yani komut istemcisi yardımıyla Windows 10 işletim sistemi orijnal hale getirebilmektedir. KMSpico gibi yazılımlar içerisinde ciddi tehlikeler barındırdığı için bu yazılımların kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmemekteyiz.

Windows 10 Sürümünü Öğrenme
Windows 10 Sürümünü Öğrenme

Windows 10 Orjinal Yapma CMD 2021

Windows 10 Orjinal Yapma işlemini yapabilmek için öncelikle Windows 10 işletim sistemimizin versiyonunu öğrenmeniz gerekmektedir. Bunun için masaüstünde bulunan “Bilgisayarım” simgesine sağ tıkladıktan sonra “Özellikler” penceresini açın. Yukarıda yer alan resimde de gördüğünüz gibi sahip olduğumuz işletim sistemi “Windows 10 Pro” işletim sistemidir. Eğer sizde bu işletim sistemine sahipseniz aşağıda yer alan komutlar sayesinde sisteminizi orijinal hale getirebilirsiniz.

Başlat sekmesine tıkladıktan sonra “CMD” şeklinde bir arama yapınız. CMD’yi yönetici olarak çalıştırınız.

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns
cscript slmgr.vbs /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
cscript slmgr.vbs /ato
Windows 10 Orjinal Yapma
Windows 10 Orjinal Yapma

Windows 10 Orijinal Yapma – Bat Klasörü

Windows 10 Orijinal Yapma işleminde kullandığımız CMD yönteminin alternatifi de bulunmaktadır. Yukarıda yer alan kod satırını kopyalayın ve masaüstünde bir Txt dosyası açın. Bu txt dosyasına ilgili kodları yapıştırın ve txt dosyasını .bat uzantılı hale getirin. Getirdiğiniz bu dosyayı yönetici olarak çalıştırdığınızda ilgili işlem direkt olarak işleme alınacaktır.

Windows 10 Orijinal Yapma
Windows 10 Orijinal Yapma

Eğer .bat uzantısını yapamıyorsanız Başlat menüsüne “Klasör” ifadesini yazın. “Dosyaların ve Klasörlerin Seçeneklerini Değiştirin” penceresine tıklayın. “Görünüm” sekmesi altından “Bilinen Dosya Türleri için Uzantıları Gizle” seçeneğini aktif hale getirin ve uygula butonuna basın.

Windows 10 kaç paraya yüklenir?

Windows 10 işletim sistemi için teknikerlerin talep ettiği ücret 40 TL ile 100 TL arasında değişmektedir. Windows 10 işletim sistemini ücretsiz bir şekilde yükleyebilir ve yine ücretsiz şekilde orjinal hale getirebilirsiniz.

Kaynak: Kaynak: https://www.kozba.org/windows-10-orjinal-yapma/

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Celal Şengör Serveti! - 2024 - Celal Şengör Kimdir?

Profil Backlink ve Backlink İndexletme

05557570155 - Kimin Numarası? - 2023