Acun Ilıcalı Serveti - En Net Bilgi! - 2023

Acun Ilıcalı Serveti başlıklı içeriğimizde siz değerli okuyucularımıza Türkiye'nin en önemli girişimcilerinden Acun Ilıcalı'nın servetini aktaracağız. Yaptığı televizyon programlarıyla Türkiye'nin en çok tanınan sunucularından olan Acun Ilıcalı, yaptığı doğru yatırımlar ve girişimler sayesinde de servetini sürekli olarak arttırmayı başarmıştır.

Bu arada; Acun Ilıcalı Serveti konusunda kendisi bile bunu hesaplamak günler sürer şeklinde bir beyanda bile bulunmuştur.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı'nın memleketi Erzurum olmakla birlikte kendisi Edirne'de dünyaya gelmiştir. 29 Mayıs 1969 (54 Yaşında) yılında dünyaya gelen Acun Ilıcalı'nın ailesinin kökeni Azerbaycan'a dayanmaktadır. İlk okulu doğduğu Edirne'de bitiren Ilıcalı, Kadıköy Anadolu Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi, İngilizce Öğretmenliği mezunu olan Ilıcalı iyi seviyede İngilizce konuşmaktadır.

Üniversiteden mezun olduktan sonra 22 yaşında medya sektörüne atılmış ve ilk deneyimini Show TV'de gerçekleştirmiştir. 2004 yılında ise Acun Medya'yı kurmuş ve şirketini kısa sürede Türkiye'nin en önemli Medya platformu haline getirmeyi başarmıştır. Acun Ilıcalı Serveti konusu ilk olarak Ilıcalı'nın 2008 yılında vergi rekortmeni olmasıyla merak kazanan bir konu olmuştur. Akabindeki yıllarda ise Ilıcalı rekorunu korumuş ve her yıl ilk 100'de olmayı başarmıştır.

Acun Ilıcalı Kariyeri

Acun Ilıcalı birçok sunucuya oranla inişli ve çıkışlı bir kariyere sahiptir. Show TV başta olmak üzere Kanal D, Star TV, TV8 ve Shop90 gibi medya kanallarında görev almıştır. Ilıcalı'nın adını ilk duyurduğu projelerin başında ise Acun Firarda programıdır. Daha sonrasında ise Acun Medya bünyesinde;

  • Var mısın Yok musun?
  • Fear Factor,
  • Survivor,
  • Yetenek Sizsiniz,
  • O Ses Türkiye,
  • MasterChef,
  • Yok Böyle Dans,
  • Rising Star,
  • Ninja Warrior gibi projeleri gerçekleştirmiştir.

Bu projelere hala daha ülkemizden yoğun ilgi gösterilmektedir. Ilıcalı Exxen projesiyle sadece Türkiye değil tüm dünyaya açılmayı başarmıştır. Acun Ilıcalı'nın servetinin temellerini de Acun Medya bünyesinde gerçekleştirdiği bu projeler oluşturmuştur.

Acun Ilıcalı Serveti Ne Kadar
Acun Ilıcalı Serveti Ne Kadar

Acun Ilıcalı Serveti Ne Kadar? - 2023

Acun Ilıcalı Serveti noktasında farklı bilgiler bulunmakla birlikte Acun Ilıcalı'nın bizzat bu konuda yaptığı çeşitli açıklamalar bulunmaktadır. Şunu belirtmekte fayda var, Ilıcalı para konusunda oldukça rahat bir karaktere sahip.

Örneğin katıldığı bir programda Ilıcalı; "Show TV'den 100 milyon TL alacağım vardı. 4 sene alacaklarımı temin edemedim. O dönem bankalara ise 50 milyon TL'nin üzerinde borcum bulunmaktaydı. Eğer Show TV batmış olsaydı 50 milyon TL'lik bir borçla karşı karşıya kalacaktım fakat bunu hiç umursamadım. Böyle bir kişiliğe sahibim, Allah beni böyle yaratmış, ifadelerini kullanmıştır.

Acun Ilıcalı

Sayın Ilıcalı'nın beyanına göre 1 adet uçağı, 3 adet sürat teknesi, 12 adet motoru ve 2 tane de yatı bulunmaktadır.

Celebrity Net Worth'ün açıkladığı rakamlara göre Acun Ilıcalı'nın net serveti ise;

Acun Ilıcalı Net Serveti200 Milyon Dolar 💲
Acun Ilıcalı'nın ŞirketleriAcun Medya, TV8, TV8,5, Exxen 💲
https://youtu.be/E_Eb5lemUzk

Son Dakika Acun Ilıcalı Haberleri!

Acun Ilıcalı Serveti içeriğimizde sizlere son dakika Acun Ilıcalı Haberlerini de aktarmaktayız.

Leyla Ilıcalı
Leyla Ilıcalı

Kızına Milyonluk Araç Aldı!

22.06.2023 tarihindeki habere göre Acun Ilıcalı 19 yaşındaki kızı Leyla'ya lüks bir spor araba aldı. Audi marka araçla sosyal medyada paylaşım yapan Leyla Ilıcalı'nın aracının milyonluk olduğu haberde ifade ediliyor.

Bende Ekonomi Yapıyorum!

25.06.2023 tarihli habere göre ise Acun Ilıcalı'da ekonomi noktasında tasarruf yaptığını belirtti. Okyanus'un ötesine kendi özel jetiyle geçmenin maliyetinin 100 bin dolar olduğunu ifade eden Ilıcalı, eskisi kadar uçağıyla seyahat etmediğini de ifade etti.

Acun Ilıcalı ve Hull City

Acun Ilıcalı bu yıl İngiltere'nin köklü kulüplerinden Hull City'yi satın aldı. Kulübü 24 milyon Euro gibi bir rakama satın alan Ilıcalı geçtiğimiz günlerde de iki Türk futbolcuyu transfer etmişti. Ozan Tufan ve Allahyar gibi transferler gerçekleştiren Ilıcalı'nın hedefi Hull City takımını kısa süre içerisinde Premier Lige'e çıkartabilmek.

Yine Türkiye'den Dimitris Pelkas'ı da kadrosuna katan Ilıcalı, 27 yaşındaki Adama Traore'yi de bu sezon Hatayspor'dan kadrosuna kattı.

Acun Ilıcalı Sevgilisi

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dur. Daha sonrasında Zeynep Ilıcalı ile evlenen Acun, kendisinden de boşandıktan sonra Şeyma Subaşı ile evlenmiş fakat onunla da 1 yıl evli kalmıştır. Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi ise Ayça Çağla Altunkaya'dır.

Acun Ilıcalı Hangi Okuldan Mezun?

Acun Ilıcalı ilk öğretimini Edirne'de tamamlarken, liseyi İstanbul'da okumuştur. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu olan Ilıcalı Üniversite olarak ise İstanbul Üniversitesi mezunudur.

Acun Ilıcalı Serveti Ne Kadar?

Acun Ilıcalı Serveti noktasında farklı bilgiler olsa da 2011 yılındaki boşanma davasında mahkemeye beyan edilen tutara göre 50 milyon TL'dir. Diğer yandan, 2020 yılına geldiğimizde sadece Meksika ile yapılan prodüksiyonun değeri 250 milyon dolardır.

Acun Ilıcalı Nereli?

Aslen Erzurum'lu olan Ilıcalı, babasının işleri sebebiyle Edirne'de dünyaya gelmiştir. Baba tarafından Azerbaycan kökenlidir.

Acun Ilıcalı Kaç Yaşında?

2023 yılı itibariyle Acun Ilıcalı 54 yaşındadır.

Acun Ilıcalı Serveti içeriğimizde anlatacaklarımız bu kadardı. Aziz Yıldırım Serveti hakkında da bilgi almak için ilgili bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.kozba.org/acun-ilicali-serveti/?feed_id=200&_unique_id=649992a636e1d

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Celal Şengör Serveti! - 2024 - Celal Şengör Kimdir?

Profil Backlink ve Backlink İndexletme

05557570155 - Kimin Numarası? - 2023