Canva PRO - 2024 - Tek Tıklama - Kolay Yöntem!

Canva PRO ile bambaşka bir dünyaya geçiş yapmak nasıl olurdu?

Sonsuz sayıda tasarım, göz alıcı hazır şablonlar ve daha fazlası. Üstelik hepsini düzenlemesi o kadar kolay ki...

Bu güzelliğe sahip olmak isteyenlerdenseniz, doğru yerdesiniz.

Canva PRO içeriğimizde yaklaşık 9 aydır birçok kullanıcıya ücretsiz PRO hesap sağladık. Şuanda geldiğimiz noktada ise ücretsiz bir şekilde hesap sağlamamız imkansız hale geldi.

Çünkü Canva PRO artık ücretsiz dağıtıma izin vermiyor.

Ama endişelenmeyin. Sizin için güzel bir haberimiz var.

Canva Fiyat
Canva Fiyat

Canva PRO Fiyatı Nedir?

Yukarıdaki resimden görebileceğiniz gibi Canva'nın orijinal sitesinde
PRO hesabın aylık fiyatı 100 TL yıllık fiyatı ise 850 TL'dir.

Evet, fiyatın yüksek olduğu noktasında size katılıyoruz.

Fakat aşağıdaki bağlantıya tıklayarak BİR YILLIK CANVA PRO hesabına 40TL'ye sahip olabilirsiniz.
(bu fiyat daha sonra artabilir. erkenden katılmanız önerilir.)

Sınırlı Sayıda

49.99₺ yerine KOZBA kodu ile 40₺'ye CANVA PRO satın alabilirsiniz!

Şimdi sipariş verdiğinizde, 10 dakikadan kısa sürede
CANVA PRO hesabınız aktif edilecektir.

WebsiteCANVA
Link DurumuÇalışıyor ????
Son Kontrol27.11.2023
PRO Satın AlTıkla

Canva Nedir?

Canva, internet üzerinden kullanılabilen bir grafik tasarım platformudur. Kullanıcılarına kolay ve hızlı bir şekilde afiş, logo, sosyal medya gönderisi, davetiye, kartvizit gibi tasarımlar oluşturma imkanı sunar. Canva, kullanıcı dostu arayüzü ve geniş şablon seçenekleri ile tasarım yapmayı kolaylaştırır. Profesyonel tasarım becerilerine sahip olmayan kişilerin bile görsel içerikler oluşturmasını sağlar.

Dünya genelinde en çok kullanılan tasarım platformlarının başında gelmektedir. LOGO başta olmak üzere Video, Afiş ve Sosyal Medya tasarımı gibi çalışmalarınızın hepsini bu platform sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Sunum
  • Grafik
  • Logo
  • Masaüstü Duvar Kağıdı
  • Afiş
  • Özgeçmiş
  • Instagram Gönderisi
  • YouTube Arka Planı
  • Broşür
  • Video
  • Ders Programı
  • Kartvizit
  • Davetiye
  • Albüm Kapağı
  • Menü
  • Sertifika

PRO hesap ile Canva platformunda yer alan yüz binlerce tasarıma ücretsiz şekilde ulaşabilir ve bunları kendi istediğiniz şekilde dizayn edebilirsiniz.

Photoshop bilgisi olmayan veya sürekli görsel ihtiyacı bulunan kişiler için müthiş bir platformdur. Bu platformda oluşturduğunuz görselleri kolay bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yine düzenleme yaptığınız görsellere sürekli erişme imkanınızda bulunmaktadır.

Canva'nın Avantajları Nelerdir?

Canva, kullanıcılarına birçok avantaj sunar. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tasarım yapmak için teknik bilgiye ihtiyaç duymazsınız. Binlerce şablon arasından seçim yaparak hızlıca tasarımınızı oluşturabilirsiniz. Ayrıca, Canva’nın platformunda bulunan yüzlerce ücretsiz ve premium öğe ile tasarımlarınıza profesyonel bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Ayrıca, Canva’nın bulut tabanlı olması da tasarımlarınıza her zaman ve her yerden erişim sağlar.

Canva'nın Kullanım Alanları Nelerdir?

Canva, geniş kullanım alanlarına sahiptir. Sosyal medya yöneticileri, pazarlamacılar, e-ticaret işletmeleri, blog yazarları, öğrenciler ve hatta düğün davetiyesi tasarlamak isteyen kişiler bile Canva’yı kullanarak görsel içerik oluşturabilirler. Ayrıca, Canva’nın işbirliği özelliği sayesinde bir ekip olarak çalışarak ortak tasarımlar oluşturmak da mümkün.

Canva Ücretli mi?

Canva’nın temel kullanımı ücretsizdir. Ancak, platformda premium öğeler bulunmaktadır ve bu öğelere erişmek için ücretli bir abonelik gerekmektedir. Premium özelliklere erişmek istemeyen kullanıcılar, ücretsiz şablon ve öğelerle de yaratıcı tasarımlar ortaya koyabilirler.

Canva Giriş

Platforma giriş yapmak oldukça kolaydır. Canva bağlantısına tıkladıktan sonra ücretsiz Kaydol butonuna tıklayın ve kayıt aşamalarını gerçekleştirin. Platforma;

  • Google
  • Facebook
  • E-mail hesaplarınız ile kaydolabilirsiniz.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra yukarıda yer alan bağlantıdan hesabınızı PRO hale getirebilirsiniz.

Canva Tasarım Aktarma
Canva Tasarım Aktarma

Canva’da Tasarımlar Nasıl Aktarılır?

Katılım gösterdiğiniz grup PRO’dan Ücretsiz’e dönüştüğünde yapmanız gereken çok basit bir işlem mevcut. Yukarıdaki görselde de anlattığımız gibi;

Mevcut tasarımınızı açın ve yukarıda yer alan “Share” butonuna tıklayın.
Anyone with the link yani linke sahip olan herkes olarak işaretlediğinizden emin olun. Yeni PRO gruba dahil olduktan sonra adres çubuğunda “CTRL + V” işlemi yaparak tasarımınızı yeni grubunuza aktarabilirsiniz.

İlgili linki kontrol ederseniz bağlantının tamamen platforma ait olduğunu görebilirsiniz. Grupta şuanda 88 kullanıcı bulunmaktadır ve bir grubun üye limiti 3000'dir. Bu yüzden erkenden gruba dahil olmanızda fayda var.

Canva PRO Özellikleri

PRO hesaba sahip olduğunuzda birçok tasarıma erişebileceğiniz gibi aynı zamanda mevcut görsellerin boyutunu da dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Yine tasarımların görsel arka planlarını kaldırmak içinde PRO hesaba sahip olmalısınız. An itibariyle;

  • 100 milyon Premium Fotoğraf, Video ve Görsel
  • 3000'in üzerinde FONT ve
  • 610 bin adet Premium tasarım bulunmaktadır.

Videolarınızı MP4 formatına bile dönüştürebildiğiniz platformda müziklerinizi dışarıdan yükleyip çıktı da alabilmektedir. Metin ve görsel animasyon oluşturmaya da izin veren platformda fotoğraflara filtreler ekleyebilir, mevcut görsellerinizin arka planını otomatik olarak silebilirsiniz.

Platformun içerisinde çok fazla tasarım bulunduğu içinde bu tasarımların yanı sıra dosya yükleme imkanı sayesinde de hazırladığınız görselleri ve videoları platformun içerisine kolaylıkla aktarabilirsiniz.

Video kesici özelliği de oldukça iyi çalışan bir özellik olmakla birlikte saniyeli bir şekilde kolajlar yapmanıza imkan tanımaktadır.

PDF düzenleme aracı sayesinde de farklı formatlarda çıktıları kolaylıkla alabilirsiniz.

Canva'nın Mobil Uygulaması Var mı?

Evet, Canva mobil uygulaması bulunmaktadır. Kullanıcılar, mobil uygulama üzerinden de Canva’nın birçok özelliğini kullanabilirler. Bu sayede, tasarımlarını istedikleri zaman ve istedikleri yerden oluşturabilir ve düzenleyebilirler.

Canva Ne Kadar Güvenlidir?

Canva, kullanıcıların güvenliği konusunda önemli adımlar atmış bir platformdur. Kullanıcı verilerini korumak için gerekli güvenlik önlemlerini almış ve gizlilik politikaları ile kullanıcılarına güvenli bir deneyim sunmayı hedeflemiştir. Ayrıca, kullanıcıların tasarımlarını paylaşırken ve indirirken de gizliliklerini korumak için gerekli önlemleri almıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Celal Şengör Serveti! - 2024 - Celal Şengör Kimdir?

Profil Backlink ve Backlink İndexletme

05557570155 - Kimin Numarası? - 2023