CashGPT Nedir? Avantajları Nelerdir?

CashGPT; GPT4 entegreli bir Yapay Zeka Makale aracıdır. OpenAI'den aldığınız API ile çalışabilen WordPress eklentisi olan CashGPT sunucu veya WordPress sürümü fark etmeksizin çalışabilmektedir. CashGPT sayesinde kullanıcı odaklı, düzenleme gerektirmeyen ve SEO uyumlu makaleleri saniyeler içerisinde üretebilirsiniz.

Yapay Zeka Makale Aracı Nedir?

Yapay Zeka Makale araçları ChatGPT veya diğer yapay zekalara entegre bir şekilde Promptlar sayesinde içerikler üretebilen araçlardır. ChatGPT'ye de Prompt ileterek içerik yazdırabilirsiniz fakat bu içerik okunabilir olsa da uzun veya detaylı olmayacaktır. Bu noktada da devreye CashGPT gibi yapay zeka makale araçları girmektedir.

CashGPT sahip olduğu yazılımıyla birden çok Prompt'u ChatGPT'ye göndererek aldığı çıktığı saniyeler içerisinde birleştirip SEO uyumlu içerikler üretebilmektedir.

CashGPT Nedir?

CashGPT; 5N1K formatında başlıklara (Nedir, Kimdir ve Nasıl Yapılır gibi) saniyeler içerisinde içerik üretebilen bir WordPress eklentisidir. Yine QA (Soru ve Cevap) mantığına uygun çalıştığı içinde herhangi bir soru kalıbının cevabını çok detaylı bir şekilde çıktı olarak WordPress'e ekleyebilmektedir.

Diğer Yapay Zeka Makale Araçlarının aksine CashGPT giriş paragrafından tablo ve sonuç bölümüne kadar SEO uyumlu ve çok fazla düzenleme gerektirmeyen içerikler üretmektedir.

Doğukan KOZBA

Faydaları!

CashGPT; SERP'i işgal eden Spam sitelerin uyguladığı yöntemi doğallaştırabilen ve kullanıcı deneyimini üst seviyede tutmayı başarabilen bir WordPress eklentisidir.

Özellikleri!

  • 7 Farklı dilde içerik üretebilmektedir.
  • 12'ye kadar alt başlık varyasyonunda yazabilmektedir.
  • 7 Farklı anlatım biçimini desteklemektedir.
  • Yazar, Kategori ve Yayım durumu gibi seçeneklere sahiptir.
  • RSS içerik botu özelliği sayesinde WordPress tabanlı birçok siteden içerik çekebilmektedir.

Örnek Makaleler;

CashGPT Satın Almak için: CashGpt - Yapay Zeka Makale (WordPress Eklenti) - Csa Digital

CashGPT Hakkında Sıkça Sorulan Sorular!

1- API & ChatGPT gerekli mi?

Evet ürünü kullanabilmeniz için API Key almanız gerekmektedir. Diğer ürünlere oranla API tüketimimiz düşüktür. Yine Orijinal olarak API Key almanıza gerek yok, forumda uygun fiyatla satılan API'ler ile ihtiyacınızı görebilirsiniz.

2- 5 Dolarlık Bakiye ile kaç İçerik Üretilebilir?

API tüketimimiz düşük, ortalama +250 içerik üretebilirsiniz.

3- Ne tarz içerikler yazabiliyor?

Anahtar kelime odaklı değil, başlık odaklı çalışıyor. Ne, Nedir, Kimdir, Nasıl Yapılır gibi soru kalıpları ile anahtar kelimeleri harmanlayarak başlık listesi olarak eklentiye gönderim sağlayabilirsiniz.

4- İçerik oluşturmak için ne kadar bekliyoruz?

Başlığı ilettikten sonra "Kaydet" butonuna ardından da "Başlat" butonuna tıklayın. Ortalama 30 saniye içerisinde içerik üretilecektir.

5- Aylık ücretlendirme mevcut mudur?

Aylık herhangi bir ücretlendirme mevcut değil, tek seferlik ödemedir.

6- Yabancı dilde içerik üretebilir mi?

+7 farklı dilde içerik üretimi yapabilmektedir.

7- İçerik oluşturduktan sonra düzenleme gerekiyor mu?

Promptlar tamamen düzenleme gerektirmeyecek şekilde yazılımın içerisine gömülüdür. İçerik oluşturduktan sonra oluşturulan içeriğe düzenleme gerekmektedir.

8- Öne çıkarılan görsel ve iç görsel ayarlıyor mu?

Pixabay, Unsplash ve Pexels araçlarından öne çıkarılan görsel ayarlamaktadır. Eğer kelimeyi bağdaştıramaz ise görseli atlar, herhangi bir görsel getirmez. Her zaman da nokta atışı öne çıkarılan görsel ayarlayamamaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Celal Şengör Serveti! - 2024 - Celal Şengör Kimdir?

Profil Backlink ve Backlink İndexletme

05557570155 - Kimin Numarası? - 2023